Skip to main content

OVER ONS

Wij vertellen graag meer
over onszelf!

Welkom bij Restaurant Lent Plaza, waar sinds 2020 de magie van All You Can Dine samensmelt met een vernieuwende culinaire ervaring. In de zomer van 2023 hebben we met trots een grootschalige renovatie ondergaan, waarmee we niet alleen het gezicht van Lent Plaza hebben veranderd, maar ook een nieuwe dimensie hebben toegevoegd aan de algehele beleving met ons eigentijdse interieur.

Bij Lent Plaza geloven we dat een buitengewone eetervaring meer is dan alleen het proeven van heerlijke gerechten. Het draait om de perfecte combinatie van culinaire creativiteit, een uitnodigende ambiance, onberispelijke service en een ongekende diversiteit aan smaken. Ons jonge en gedreven team deelt een visie waarbij deze elementen samenkomen om een onvergetelijke herinnering voor elke gast te creëren.
De zomerrenovatie heeft niet alleen een nieuw interieur gebracht, maar ook een belofte: bij Lent Plaza streven we constant naar verbetering. Of je nu op zoek bent naar een intiem diner voor twee, een feestelijke bijeenkomst met vrienden of een familie-uitje, ons vernieuwde decor biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid.
Diversiteit staat centraal in ons streven naar voortreffelijkheid. We begrijpen de unieke behoeften van onze gasten en hebben daarom speciale menukaarten ontwikkeld voor liefhebbers van halal en veganistische gerechten. Bij Lent Plaza is er voor iedereen een plek aan tafel, waar smaken samenkomen en culinaire grenzen worden verlegd.
Dankzij de toewijding van ons team aan kwaliteit, innovatie en gastvrijheid kijken we ernaar uit om je te verwelkomen bij Lent Plaza. Laat ons je meenemen op een culinaire reis waarin het samenspel van smaken, de warmte van onze service en de veelzijdigheid van ons menu samenkomen voor een onvergetelijke belevenis.
Ons Menu

MAANDAG: GESLOTEN | DINSDAG T/M ZONDAG: 16:00 – 22:00
GRIFTDIJK ZUID 125, 6663 BD NIJMEGEN